(Removed from publishing)

Valvomo-operaattori (Data-center)
Caverion Suomi Oy

Original publication date 26.10.2018

Jatkamme kasvua ja haemmekin nyt Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme valvomo-operaattoria. Työnkuvaasi kuuluu vastaaminen modernin datacenter-kohteen teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta ja valvomotehtävistä. Tulet toimimaan kohteidemme käyttöpäivystäjän tehtävissä jatkuvassa vuorotyössä.

Tarjoamme sinulle:

  • mahtavat Caverit tueksesi
  • mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua lisää
  • joustavat työajat
  • kattavat työhyvinvointipalvelut
  • kilpailukykyiset henkilöstöedut

Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin.

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen sekä systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa sekä nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt etkä hyydy hankalassakaan paikassa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä LVISKA-alan kokemusta. Odotamme sinulta talotekniikan tuntemusta ja tietokoneiden käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa kokemus ylläpidon tehtävistä jollakin LVISKA-alalla. Vaadimme englannin kielen osaamista puhuttuna ja kirjoitettuna.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Janne Jokinen puh. 040 357 0842 tai sähköpostitse janne.j.jokinen@caverion.com. #LI-TN1

Hae tehtävää 18.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.