(Removed from publishing)

Valmistuspäällikkö Järvenpäähän
Gold&Green Foods Ltd Oy

Original publication date 23.1.2020
Gold&Green Foods Ltd Oy
Gold&Green Foods on vuonna 2015 perustettu elintarvikeyhtiö, jonka tavoitteena on kehittää ja valmistaa innovatiivisia, ekologisia ja terveellisiä elintarvikkeita kaurasta ja palkokasveista. Liikeidean ydin on puhdas, pohjoismainen kaura yhdistettynä ainutlaatuiseen tuotantomenetelmään. Tiimimme on dynaaminen, kansainvälinen ja innovatiivinen. Moderni ja nopeasti kehittyvä tehtaamme sijaitsee Järvenpäässä. Lue lisää osoitteessa www.goldandgreenfoods.com
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Gold&Green Foods Ltd Oy:lle valmistuspäällikköä Järvenpään tehtaalle. Kyseessä on äitiyslomasijaisuus. Valmistuspäällikkönä tulet työskentelemään kolmen vuoropäällikön esimiehenä tehtaan tuotannosta ja tuotannon henkilöstöstä vastaten. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. tuotantosuunnitelman toteuttaminen, tuotannon laadusta ja hygieniasta sekä tuotantotilojen työturvallisuudesta ja järjestyksestä vastaaminen, yhteistyö laatuorganisaation kanssa laadun parantamiseksi ja varmistamiseksi sekä toimintatapojen, prosessien ja henkilöstön kehittäminen.
Odotamme sinulta
Työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla vähintään viisi vuotta kokemusta elintarviketeollisuuden esimiestehtävistä. Alakohtainen koulutustausta (esim. elintarviketeknikko tai -insinööri) katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on työelämässä hankittua näyttöä tehtävässä suoriutumisesta. Henkilönä olet aikaansaava, hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja. Toiminnan kehittäminen on tärkeä osa työtäsi, joten sinulla on pitkäjänteisyyttä sekä halua viedä asioita eteenpäin ja päätökseen.

Tulet työskentelemään kansainvälisessä työyhteisössä, joten sujuva englanninkielentaito on välttämätöntä. Lisäksi katsotaan eduksi, jos sertifikaatteihin liittyvät asiat ovat sinulle entuudestaan tuttuja.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, paljon vaikutusmahdollisuuksia sisältävän roolin, jossa pääset kasvavalle alalle kehittämään uutta.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää aluksi kesään 2021 asti. Kyseessä on päivätyö liukuvalla työajalla.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.
Kesto
Kesään 2021 asti
Lisätietoja
Maria Pahl, maria.pahl@vmp.fi, 0449701693
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.02.2020 mennessä.