(Removed from publishing)

Turvaohjaamotestien ja muiden lujuustestien vastuuhenkilö
Eurofins Expert Services Oy

Original publication date 19.12.2019

Työn kuvaus

Työtehtävä sisältää turvaohjaamotestien ja muiden rakenteiden lujuuteen liittyvää testausta ja organisointia, sekä testauksen vastuuhenkilönä toimimisen. Työ koostuu asiakaskontaktien hoitamisesta, aikataulujen ja työjärjestyksen laatimisesta ja seurannasta, sekä itse testien valmistelusta, suorittamisesta ja raportoinnista. Lujuustestien valmistelussa ja suorittamisessa toimitaan työparina testaajien kanssa.

Pätevyydet

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknikon tai AMK-insinöörin tutkintoa kone- tai autoalalta, tai vahvaa kokemusta koneiden testaus- ja mittausjärjestelyistä. Englannin kielen taito ja hyvät ryhmätyötaidot ovat myös välttämättömiä. Ajoneuvojen ja työkoneiden yleistuntemus sekä mittaustekniikan osaaminen katsotaan tehtävässä eduksi, samoin sosiaalisuus ja myyntihenkisyys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän koneisiin ja ajoneuvoihin liittyvien asiakastoimeksiantojen parissa, sekä mahdollisuuden laajentaa asiantuntemustasi eri suureiden mittaamisessa. Kokemuksen ja osaamisen karttuessa työnkuvaa on mahdollista laajentaa muihin ajoneuvoihin ja työkoneisiin liittyviin testaus- ja asiantuntijatehtäviin.

Eurofins Expert Servicesin Vihdin toimipiste on ainoa suomalainen turvaohjaamojen lujuustestejä tarjoava akkreditoitu testauslaitos. Asiakkainamme ovat Suomen suurimmat metsäkone-, kaivoskone- ja maataloustraktorien valmistajat. Teemme toimeksiantoja kasvavassa määrin myös ulkomaisille valmistajille. Lue lisää https://www.eurofins.fi/expertservices/palvelut/testaus-ja-tarkastus/liikennevaelineet-ja-koneet/ohjaamoiden-lujuuskokeet/

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa 20.1.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.