(Removed from publishing)

Tuotepäällikkö hissitoimialalle
Kiwa Inspecta

Original publication date 11.1.2019

Haemme innovatiivista tuotepäällikköä hissitarkastusten toimialalle.

Tehtävänäsi on kehittää hissitoimialan palvelutuotteitamme asiakkaidemme kanssa. Etsit aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia hissitoimialalta. Teet osin itsekin hissitarkastuksia. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Turku, Tampere tai Lahti.

Sinulla on soveltuva alan koulutus (sähköinsinööri tai vastaava) sekä työkokemusta hisseihin liittyen. Tunnet alaan liittyviä säädöksiä ja vaatimuksia. Olet innostunut palvelutuotteiden kehittämisestä ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien etsimisestä. Toimit luontevasti toimialan asiakkaiden keskuudessa tuottaen erinomaisia palvelukokemuksia asiakkaillemme. Sinulla on hyvät verkostoitumis-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Olet kehittämishaluinen ja viet sinnikkäästi sovitut asiat loppuun asti. Myynnillisyys sekä aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät it-taidot ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 27.1.2019.