(Removed from publishing)

Tuotekehitysinsinööri ohjelmistokehitykseen Corelase Oy:lle
Adecco

Original publication date 30.11.2018Työn kuvaus:
  Innovation is customer service. Corelase provides always reliable and customised special fiber laser solutions for integrators and end users. Corelase’s extensive know-how on fiber lasers combined with wide experience of laser process development enables the company to really listen, understand and react to customer’s existing and upcoming challenges. As the world’s second biggest fiber laser resonator producer Corelase ensures the customer reliability of service and delivery.
To help customers to get most out of their laser investment Corelase provides several diverse services with a large scale. For example customer application development, product training, support and customer education are all essential part of Corelase products. www.corelase.fi.
 

Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä etsimme nyt osaksi tuotekehityksen tiimiämmeR&D insinööriä  Tampereelle
 
Tulet mukaan innovatiiviseen tuotekehitystiimiimme. Toimit teknisenä asiantuntijana ja ohjelmistosuunnittelijana monipuolisissa teollisuuden projekteissa. Teet laitteistonläheistä ohjelmointia sekä ohjelmisto- että laitteistotestausta ja kehität tuotteita omalla ammattitaidollasi. Sinulla on kokemusta sulautetuista järjestelmistä.  Tunnet normaalit ohjelmistokehityksen työkalut ja mikrokontrolleriohjelmointi on sinulle tuttua.  Aiempi laserosaaminen on eduksi, mutta ei välttämätön tehtävässä menestymiselle. Etuna pidämme myös mittaustekniikan tuntemusta.
 
Olet innokas oppimaan uutta ja tartut uusiinkin haasteisiin rohkeasti. Sinulta löytyy hands-on asennetta ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Toimit mielelläsi osana tiimiä ja kehität myös omaa ammattitaitoasi. Voit olla vasta urasi alussa tai jo pidempään ohjelmistokehityksen parissa toiminut. Ennen kaikkea etsimällämme henkilöllä on halu oppia ja omaksua uutta ja kasvaa yrityksen mukana tulevaisuuden ammattilaiseksi.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä, kehittyvässä yrityksessä innovatiivisten tuotteiden parissa. Ympärillesi saat alan ammattilaisista koostuvan tiimin sekä vahvan tuen. Hae paikkaa mahdollisimman pian ja viimeistään 7.1.2019 osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen puh. 050 444 4457.
 Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotekehitysinsinööri


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Katja Hämäläinen, 050 444 4457


Toimipaikka:  Tampere