(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 13.9.2017

Maailman parantaminen vaatii rutkasti työtä. Onneksi satumme olemaan sen alan ammattilaisia. L&T muuttaa kestämätöntä kulutusyhteiskuntaa kierrätysyhteiskunnaksi. Teollisuuspalveluiden toimialalla jalostamme ongelmajätteestä eli vaarallisesta jätteestä raaka-ainetta teollisuudelle. Etsimme nyt riveihimme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Vaarallisten jätteiden terminaaliin Tuusulaan. Tässä tehtävässä huolehdit vaarallisten jätteiden lajittelu– ja tunnistustyöstä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kuormien vastaanotto ja lähetys, yleinen siisteyden ylläpito, aktiivinen työturvallisuustyö sekä asiakaskohteissa tapahtuvat työt. Työaikasi on pääsääntöisesti 7.00-15.30 (tarvittaessa vuorotyö) eli viikossa työtunteja kertyy yhteensä 40.

Etsimme tehtävään reipasta ja toimeen tarttuvaa tyyppiä, jolta löytyy kemian alan tuntemusta ja vähintään B-ajokortti. C-kortti ja ammattipätevyys ovat plussaa. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Trukkikortti, EA1- ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja vakituisen kokoaikatyön osana mukavaa työporukkaa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto sekä henkilökuntakerhot. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mikko Kokkonen, +358503859045 pe 15.9. klo 9-10, ma 18.9. klo 13-14 ja ke 20.9. klo 9-10.