(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijä elintarviketeollisuuteen
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 21.8.2019
Toimenkuva
Tuotantotyöntekijänä tulet hoitamaan tuotteen esikäsittelyä, sekoituksia, annostelua sekä muita vastaavia työtehtäviä. Työ on pitkälti koneellista pakkaamista. Näemmekin erilaisten koneiden käyttökokemuksen etuna. Työtehtävät vaihtelevat vaativista työtehtävistä helpompiin tehtäviin, joten tämä työ sopii hyvin sekä kokeneelle tuotantotyöntekijälle että vastavalmistuneelle elintarvikeopiskelijalle. Tässä työssä pääset kuitenkin pitkälle, kun omaat oikean asenteen työtä kohtaan. Työ sijaitsee Järvenpäässä.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta hyvää peruskuntoa. Jos olet huolellinen, tarkka, ripeä ja omaat hyvän asenteen tulet taatusti menestymään tässä työtehtävässä. Toivomme myös, että tulet toimeen erilaisten ja erilaisista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa joko suomen tai englannin kielellä. Eduksi katsomme hygieniapassin.
Muut tiedot
Työ on noin neljän kuukauden määräaikainen työ, jonka jälkeen työssä hyvin pärjänneelle on mahdollisuus työsuhteen jatkolle. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ma-pe 7-15, 15-23 ja 23-07. Sinun tulisi siis pystyä tekemään kolmivuorotyötä!

Jos kiinnostuit työstä, jätä hakemuksesi joko tämän sivun kautta tai lähetä CV:si sähköpostitse osoitteeseen oscar.smart@vmp.fi
Kesto
4kk
Lisätietoja
Oscar Smart, oscar.smart@vmp.fi, 040 307 5707
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.08.2019 mennessä.