(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijä Asikkalaan
Barona

Original publication date 14.1.2019

Haemme nyt pikaisella aikataululla työntekijöitä asiakasyrityksellemme Asikkalaan erilaisiin tuotannon töihin.

Mikäli olet reipas työntekijä ja etsit pikaisella aikataululla kevääksi töitä niin saatat olla hakemamme henkilö!

Haemme henkilöä asiakasyrityksemme tuotantoon erilaisiin koneenkäytön ja kokoonpanon vaihetöihin Asikkalaan. Tärkeintä mitä odotamme sinulta on kuitenkin reipas ja työtäpelkäämätön asenne töiden tekoa kohtaan.

Työ on 3-vuorotyötä, joten olethan valmis myös yötyöhön. Töitä tehdään arkipäivisin kokoaikaisilla tunneilla viikossa.

Työ edellyttää sijaintinsa vuoksi oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja hyvin työnsä hoitavalla on mahdollisuus saada pidempiaikainenkin työpaikka. Työt sovitaan valittujen henkilöiden kanssa ainakin kevättalven ajaksi, joten jos etsit esimerkiksi kevääksi töitä tai pidemmäksikin aikaa niin laita meille hakemus!

Lisätietoja paikasta voit kysellä puhelimitse Baronalta: Mari Ylä-Uotila / puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.