(Removed from publishing)

Tuotantopäällikkö, suunnittelija, dokumentoija ja jakeluverkkoasentajia
TLT-Connection

Original publication date 14.11.2019

TLT-Group on kasvava suomalainen konserni ja etsimme tytäryhtiöömme useita uusia henkilöitä eri tehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja haasteellisissa tehtävissä huippuosaajien tiimissä. Odotamme kaikilta hakijoilta oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyä sekä yrittäjähenkistä asennetta.
 

TLT-Connection Oy hakee

Tuotantopäällikköä sähkönjakelun palveluliiketoimintaan

Etsimme sähkönjakeluverkon osaamista omaavaa tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tuotantopäällikkö vastaa sovittujen asiakassopimusten operatiivisesta toiminnasta ja niiden kannattavuudesta.

Etsimme henkilöä, jolla on yli 3 vuoden kokemus sähkönjakelu- ja palveluliiketoiminnasta sekä

vähintään 3 vuoden kokemusta esimiestehtävistä.  Katsomme eduksesi Trimble NIS, UTG ja ADMS -järjestelmien osaamisen.

Tehtävään sisältyy jonkin verran matkustamista Lounais-Suomen alueella, ja voit työskennellä Salon tai Turun toimipisteissämme. Tehtävässä onnistuminen vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kokonaisuuksien hallintaa ja itsenäistä työskentelytyyliä.

Suunnittelijaa sähkönjakelun palveluliiketoimintaan

Etsimme kokenutta sähkönjakeluverkkojen suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme  sähkönjakeluverkkojen tuntemusta ja vähintään 3 vuoden kokemusta Trimble NIS -suunnittelujärjestelmän käytöstä. Muiden järjestelmien käyttö katsotaan eduksi.

Tehtävään sisältyy yhteistyötä asiakkaiden kanssa, ja tehtävässä onnistuminen vaatii joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävään sisältyy jonkin verran matkustamista Lounais-Suomen alueella, ja voit työskennellä Salon tai Turun toimipisteissämme.

Dokumentoijaa sähköverkon rakentamishankkeisiin

Etsimme dokumentoijaa vakituiseen työsuhteeseen Turun toimipisteeseemme. Tehtävässä menestyminen vaatii  sähkönjakeluverkon rakenteiden tuntemusta ja katsomme eduksesi aiemman kokemuksesi Trimble NIS -dokumentointijärjestelmän käytöstä. Dokumentoijan tehtävä vaatii tarkkuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Kiinnostuitko avoimina olevista tehtävistä? Lisätietoja tuotantopäällikön, suunnittelijan ja dokumentoijan tehtävistä antaa aluejohtaja Keijo Nordström, puh. +358 44 724 7892. Saatat olla etsimämme henkilö. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.11.2019 mennessä osoitteeseen keijo.nordstrom@tltgroup.fi

Jakeluverkkoasentajia

Haemme jakeluverkkoasentajia vakituisiin työsuhteisiin. Valittavien henkilöiden toimipaikka on Satakunnan alueella. Jakeluverkkoasentajat tekevät ilma- ja maakaapeliverkon kunnossapito-, viankorjaus-, liittymä- ja rakentamistöitä. Työ on itsenäistä, haasteellista työtä ja monipuoliset tehtävät vaativat myös hyvää fyysistä kuntoa. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto.

Kiinnostuitko avoimina olevista tehtävistä? Lisätietoja jakeluverkkoasentajan tehtävistä antaa tiimipäällikkö Atte Mattila, puh. +358 50 475 3665. Saatat olla etsimämme henkilö. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.11.2019 mennessä osoitteeseen atte.mattila@tltgroup.fi