(Removed from publishing)

Toimistosiivooja Sörnäisiin
ISS Palvelut Oy

Original publication date 23.5.2019
Etsimme kahta SIIVOOJAA toimistokohteisiin Helsingin Sörnäisiin. 

Tehtävässä teet ylläpitosiivoustehtäviä, kuten imurointia toimistoympäristössä. 

Edellytämme kiinteistö- ja puhdistusalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta ammattisiivoustehtävistä. Työssäsi tarvitset normaalia peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn hyvien kulkuyhteyksien varrelta sekä ammattitaitoisen tiimin tuen jokaiseen työpäivääsi. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.6.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -