(Removed from publishing)

Toimistokoordinaattori - Vantaa
Eilakaisla

Original publication date 4.12.2018

Etsimme logistiikka-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme monipuoliseen rooliin toimistokoordinaattoria.

Tehtävän kuvaus

Toimistokoordinaattorina tuet henkilöstöpuolen työntekijöitä erilaisissa tukitoimissa, kuten työtuntilistojen ja lisien tarkastamisessa.Vastaat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden palvelemisesta, otat vastaan puheluita ja satunnaisesti toimistolle saapuvia vieraita. Työpöydälläsi on osaamisesi mukaan myös taloushallinnon avustavia tehtäviä, kuten laskutusta ja reskontran hoitoa. Työ koostuu päivittäisistä ja viikottaisista rutiinitehtävistä sekä muistavaihtelevista työnkuvista.
Rooli on uusi, joten mikäli henkilöllä löytyy ominaisuuksia ja kokemusta, on tehtävänkuvaa mahdollista laajentaa ja lisätä.Tällöin tehtäviin voisi kuulua mm. myynnin tuen tehtäviä, viestintä- ja markkinointiosuuksia kuten sosiaalisen median päivityksiä oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Sinä olet

Persoona, joka asiakasyrityksellemme sekä tähän rooliin sopii, on ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen tekijätyyppi. Otat hommat haltuun ja sinulta löytyy pilkettä silmäkulmasta sekä hyvää asennetta ja kysyä omaksua erilaisia tehtävänkuvia. Eduksi tässä tehtävässä on kokemus työehtosopimuksien tuntemisesta.
Asiakasyrityksemme on yhdeksän hengen rento, matalahierarkinen yritys ja koko porukka odottavaa innolla uutta toimistokoordinaattoria sujuvoittamaan heidän arkeaan!
Työsuhde aloitetaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta alustavasti 6 kk mittaisella määräaikaisuudella, jatko tehtävässä on mahdollinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään vuoden 2019 alussa. Hakuprosessia edistetään koko hakuajan, joten mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesti nopeasti!
Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi