(Removed from publishing)

Tietohallintopäällikkö (Oulu)
Nuorten Ystävät

Original publication date 14.1.2019

Etsimme nyt Oulun keskustassa sijaitsevaan pääkonttoriimme vakituiseen työsuhteeseen

TIETOHALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on vastata Nuorten Ystävät konsernin tietoarkkitehtuurista ja kehittää sitä kustannustehokkaasti tukemaan organisaation toimintaedellytyksiä niin nykytilanteessa kuin tulevaisuudessakin. Tuleva roolisi edellyttää vahvaa ja laaja-alaista ICT-asiantuntijuutta.

Tehtävässäsi tulet mm. vastaamaan ulkoistettujen toimintojen kilpailutuksesta ja niiden laadukkaasta toimivuudesta. Vastuullesi kuuluvat luonnollisesti myös organisaation tietoturvaan liittyvät asiat. Lisäksi tulet vastaamaan ja johtamaan myös erilaisia toimintamme kannalta kriittisiä ICT-projekteja. Hahmotat kokemuksesi ja osaamisesi kautta ICT - kokonaisuutta sekä osaat hyödyntää nykyaikaisia teknologioita ja arkkitehtuureja. Tehtävä vaatii myös strategiatasoista ymmärrystä siitä, mitä erilaisia mahdollisuuksia digitaalisuus luo nyt ja tulevaisuudessa. Tehtävässä korostuu analyyttisyys, mutta toisaalta edellytämme myös käytännönläheisyyttä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet kouliintunut ICT- ammattilainen ja sinulla on itsenäinen työskentelyote. Toivomme, että omaat hyvät ja tarvittaessa tiukatkin neuvottelutaidot. Olet oma-aloitteinen, positiivisella asenteella tehtäviin tarttuva kehittäjä, toimit ripeästi ja säilytät toimintasi suunnan paineistetussa toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työympäristössä sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Tehtävässäsi saat ottaa vastuuta ja pääset kehittämään toimintaa. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja voit olla rakentamassa kanssamme yhteistä tulevaisuutta – hyviä henkilöstöetuja unohtamatta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa alan osaamista sekä kokemusta tietohallinnon liiketoimintalähtöisestä ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintopäällikkö Leena Aho ti 22.1.2019 klo 13-14 ja to 24.1.2019 klo 13-14 välisenä aikana, p. 044 3134 486.

Hakuaika on voimassa 27.1.2019 asti.