(Removed from publishing)

Tekninen piirtäjä, Lujabetoni Oy, Hämeenlinna/Järvenpää
StaffPoint

Original publication date 7.12.2018
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Hämeenlinnaan, mutta myös Järvenpää on mahdollinen toimipaikka.

Teknisen piirtäjän tehtävässä työtehtäväsi sisältävät Luja-hormielementtien tuotantokuvien piirtämistä ja myynnin avustamista teknisissä asioissa. Toimit aktiivisessa yhteistyössä myynnin, suunnittelun ja tuotannon sekä asiakkaiden suunnittelijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös tarjouslaskentaa tukevia toimintoja.

Toimit tehtävässä suunnittelupäällikön alaisuudessa osana Luja-hormielementti tiimiä, johon kuuluu muiden piirtäjien lisäksi myyntipäällikkö ja tarjouslaskijoita. Tukenasi on osaava organisaatio ja työskentelyäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät.


Edellytämme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa
- Kokemus elementtirakentamisesta ja/tai LVIS tekniikasta katsotaan eduksi
- Sujuvia it-taitoja toimisto-ohjelmistojen osalta. Suunnitteluohjelmistojen käyttökokemus katsotaan eduksi, esim. Autocad.
- Kykyä järjestelmälliseen ja tarkkaan työskentelyyn sekä yhteistyövalmiuksia


Tarjoamme sinulle

- Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoisiin työtehtäviin ja vakituiseen työsuhteeseen menestyvässä yrityksessä. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 23.12. mennessä osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseesi kattava CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint Oy / Mikko Lepistö, puh. 0207206579.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi