(Removed from publishing)

Taloushallinnon harjoittelijoita kesätöihin
Efima Oy

Original publication date 7.1.2019

Oletko hyvä tyyppi ja etsit ponnahduslautaa taloushallinnon maailmaan?

Hyvä, sitten saatat olla hakemamme henkilö! Täällä Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille yrityksemme arvoista lähinnä sydäntä.

Harjoittelijana Efiman taloushallinnon ulkoistuspalvelussa pääset tutustumaan monipuolisiin työtehtäviin asiakasyritystemme osto- ja matkareskontran parissa. Tehtävänäsi on ostolaskujen käsittely, tiliöinti ja kiertoon laitto sekä muut taloushallinnon avustavat tehtävät. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme laskujen käsittelyssä sekä järjestelmien käytössä. Valmis paketti sinun ei kuitenkaan tarvitse olla – tärkeintä on, että olet halukas oppimaan uutta.

Työsuhde on määräaikainen ja työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti. Keväällä työ on korkeakouluopintojen ohella tehtävää tuntityötä ja kesäksi tarjoamme kokoaikaisen työtehtävän. Moni harjoittelija on löytänyt vakituisen asiantuntijatyönsä meiltä.

Mitä toivomme sinulta:

* intoa ja kiinnostusta taloushallinnon tehtävistä

* kykyä tehdä töitä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä

* sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi

* halua oppia uutta ja kehittää itseäsi

* oma-aloitteista ja mutkatonta asennetta

On eduksi, jos sinulla on kokemusta osto- tai matkalaskujen käsittelystä sekä taloushallintojärjestelmistä.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Ensinnäkin meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Ulkoistuksemme työntekijät nostavat ensimmäisinä esiin työkaverit ja -ilmapiirin asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Toiseksi tarjoamme monipuoliset ura- ja kehitysmahdollisuudet nopeasti muuttuvassa kasvuyrityksessä. Omaa työtään on mahdollista kehittää ja vastuuta saa ottaa, jos sitä itse haluaa. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, tarjoamme työn mahtavalla näköalapaikalla – ihan kirjaimellisesti: kattoterassillamme aivan Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla nautit vaikkapa lounaan tai lasillisen kuohuvaa perjantaisin työpäivän päätteeksi.

Haasta itsesi ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 31.1.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Satu Kallio ja Heini Kivelä. Heidät tavoitat sähköpostilla: satu.kallio@efima.com tai heini.kivela@efima.com.

P.S. Jos jokin kesätyöhön liittyvä asia askarruttaa sinua, voit kysyä siitä suoraan (tulevalta) työkaverilta WhatsAppissa numerosta 050 567 3281.