(Removed from publishing)

Taloushallinnon asiantuntija
Azets

Original publication date 4.1.2019
Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 240 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Haemme kasvumme tueksi Joensuuhun tai Kuopioon


Taloushallinnon asiantuntijaa


vastaamaan asiakkaidemme taloushallinnon päivittäisistä prosesseista.


Oletko etsimämme energinen ja asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen? Meillä Azetsilla työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja arvojemme mukaisesti: henkilökohtaisesti, täsmällisesti, vastuullisesti ja askeleen edellä. Panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin. Uskomme aidosti, että positiivinen henkilöstökokemus tuottaa positiivista asiakaskokemusta ja siitä haluamme pitää kiinni.


Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuvan koulutustaustan lisäksi muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä tilinpäätöstaitoa. Tilitoimistokokemus on tehtävässä eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, proaktiivisuutta, hyviä IT-taitoja, tiimityötaitoja, sekä halua työskennellä tuloksellisesti niin taloushallinnon rutiinien kuin vaativienkin asiantuntijatehtävien parissa, itsenäisesti ja osana asiantuntijatiimiä. Työkieli on pääasiallisesti suomi, englannin kielen osaaminen on eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön. Panostamme osaamisen kehittämiseen myös verkko-oppimisen työkaluilla. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen ja hyvien työsuhde-etujen muodossa. Työskentelyn sujuvuuden takaavat modernit työvälineet ja -järjestelmät. Laaja asiantuntijaverkostomme ympäri Suomen tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Karttunen 8.1. klo 8-10 ja 15.1. klo 14-17, puh. 040 844 6975.


Kiinnostuitko?


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävää viimeistään 20.1.2019. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.