(Removed from publishing)

Suunnittelupäällikkö, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Original publication date 7.3.2019

Suunnittelupäällikkö

Haemme Tampereelle dynaamista esimiestä vastaamaan osaltasi mekaniikkasuunnitteluosastosta liikkuvat työkoneet ja hyötyajoneuvot toimialalla. Suunnittelupäällikkönä vastuullesi kuuluu toimiston projektien myyntiä ja toteutuksen valvontaa sekä toimit asiakasvastuullisena liiketoiminnan kehittäjänä. Henkilöstön esimiehenä sinulle kuuluu vastuu omien alaistesi johtamisesta. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua itse projekteihin oman asiantuntemuksesi mukaisesti.

Toivomme sinulla olevan monipuolista kokemusta liikkuvien työkoneiden tai vaihtoehtoisesti teollisuuden laitteiden suunnittelusta ja tuotekehityksestä. Asiakasrajapinnassa toimiminen vaatii sinulta myyntihenkisyyttä. Aiempi kokemus vastaavassa roolissa toimimisesta katsotaan eduksi.

Pystyt pitkäjänteiseen, itsenäiseen työskentelyyn ja samalla toimit yhteistyössä asiakkaiden ja oman henkilöstön kanssa. Haluat kantaa vastuuta ja siedät sen mukanaan tuomaa painetta. Edellytämme englannin kielen taitoa, saksan ja ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös kansainvälisesti.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 24.3.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Millaista on olla töissä Comatec Groupissa? Katso Comatecin Stefanin uratarina https://youtu.be/-AoUFMEr7yQ.