(Removed from publishing)

Sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Original publication date 29.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen vammaisten sosiaalityön eteläiseen toimipisteeseen vuoden 2020 ajaksi.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu palvelutarpeen arviointia, palvelusuunnitelmien laatimista ja päätösten tekemistä eri lakien perusteella. Lisäksi työ sisältää ohjausta ja neuvontaa. Sosiaalityöntekijä työskentelee usein yhdessä asiakkaan, hänen omaistensa ja yhteistyökumppanien kanssa.

Viran tehtävät painottuvat vammaispalvelulain mukaisten palveluiden järjestämiseen yli 18-vuotiaille asiakkaille.

Lähitiimissä työskentelee neljä sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteessämme työskentelee myös muita sosiaalityöntekijöitä sekä sosiaaliohjaajia ja toimistosihteereitä, yhteensä 25 vammaistyön ammattilasta.

Työ on osittain liikkuvaa. Meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten älypuhelin ja kannettava tietokone etäyhteyksin. Etätyön tekeminen on sovitusti mahdollista. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen.

Haemme innostunutta ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, perehdytyksen sekä osaavat ja mukavat työkaverit, joilta voi aina kysyä. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vammaistyöstä.

Toimipisteemme sijaitsee Kalasataman terveys-ja hyvinvointikeskuksessa, joka on uusi rakennus ja uudenlainen toiminnallinen kokonaisuus. Se tarjoaa kaupunkilaisille monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut metroaseman välittömässä läheisyydessä, erinomaisten kaupallisten palvelujen äärellä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-96-19. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Hakuaikaa on jatkettu.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja soveltuvuutta liikkuvaan työhön.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Jarmo Salminen p 050 3412010 jarmo.salminen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi