(Removed from publishing)

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden ensiarviointi, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Original publication date 13.1.2020

Vantaan perhepalveluihin haetaan kahta (2) sosiaalityöntekijää tekemään ensiarviointityötä lapsiperheiden parissa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 20.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021

Kiinnostaako sinua kehittyvä moniammatillinen ensiarviointityö lapsiperheiden parissa? Haemme kahta asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää määräaikaisiin virkoihin.

Olemme perustamassa Vantaan perhepalveluissa aikuisten ja perheiden palvelujen sekä lastensuojelun kanssa yhteistä uudenlaista lapsiperheiden ensiarviointi tiimiä. Tiimi työskentelee virka-aikaan ja koostuu 1.1.2020 alkaen johtavasta sosiaalityöntekijästä, 8 sosiaalityöntekijästä sekä 1 erityissosiaaliohjaajasta ja viidestä sosiaaliohjaajasta.

Tiimin sosiaalityöntekijän työtehtävät koostuvat kiireellisistä päivystyskäynneistä, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten vastaanotosta ja ensiarvioinnista sekä niiden käsittelystä 7 arkipäivän aikana. Lisäksi tiimin tehtävänä on vastata lapsiperheiden ohjauksesta ja neuvonnasta sekä antaa konsultaatiota yhteistyökumppaneille ja kuntalaisille.  Työhön voi kuulua myös palvelutarpeen arviointityötä ja työskentelyä lapsiperheiden kanssa.

Kyseinen työtehtävä on uusi Vantaalla ja sitä kehitetään ja arvioidaan jatkuvasti. Työhön kuuluu myös tiivis yhteistyö uusien asiakkaiden palveluiden, lastensuojelun sekä aikuisten ja perheiden palveluiden kanssa.

Perustettavassa tiimissä on vahvaa ammatillista osaamista ja myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Olemme kehittämismyönteisiä ja otimme uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttöön toukokuun 2019 aikana.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki ja asiantunteva työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työmatkaseteleinä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§) mukainen laillistus. 

Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata korkeintaan vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen henkilö, jolla on suoritettuna laissa määritelty riittävä määrä sosiaalityön opintoja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3599,95 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.


Yhteystiedot:

Hanna Holmberg -Soto
P. +3584070 31558
hanna.holmberg@vantaa.fi

Sosiaalityön esimies,  Teemu Liimatta
P. 040 554 5563
teemu.liimatta@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme. 

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.