(Removed from publishing)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 22.10.2019

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi?

 

Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reipasta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Mustasaareen. Etsimme omatoimista sekä ystävällistä siivoojaa pitämään huolta asiakaskohteemme tilojen puhtaudesta sekä ennen kaikkea positiivisesta asiakaskokemuksesta. Kohteessa työskennellään maanantaista perjantaihin aikavälillä 6:00 - 10.30, ja yhden työvuoron kesto on noin 2,5 tuntia.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Pääset työlläsi sekä asenteellasi ilahduttamaan monen päivää, joten asiakaspalveluhenkinen ja iloinen asenne on ehdoton valttikorttsi! Odotamme hakijalta myös luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. 

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä jättämällä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!