(Removed from publishing)

Siivooja Kajaaniin
ISS Palvelut Oy

Original publication date 3.5.2019

Pidätkö itsenäisestä, fyysisestä työstä? Haluatko nähdä kätesi jäljen?


Etsimme reipasta ja itsenäiseen työhön pystyvää Siivoojia vakituiseen työsuhteeseen Kajaaniin.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Kajaanin alueella. Kohteita on useita ja ne ovat pääasiassa toimisto kohteita. Työtä tehdään ma - la klo 05 – 23 välillä ja päivässä tunteja kertyy 3 – 7,5h. Viikko tunnit vaihtelevat 15 – 37,5 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus alaa kohtaa, oikea asenne sekä halu sitoutua ja kasvaa puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Kohteiden välillä liikkumista helpottaa B- ajokortti.

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, sinulla on itsenäinen työote ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -