(Removed from publishing)

SENIOR LEGAL BUSINESS PARTNER, ASSET MANAGEMENT & TEAM LEAD
Aktia

Original publication date 21.1.2020

Haemme nyt sinua, 
SENIOR LEGAL BUSINESS PARTNER, ASSET MANAGEMENT & TEAM LEAD


Yksi Aktian strategian tärkeimmistä priorisoinneista on omaisuudenhoitoon panostaminen. Haluamme tarjota yksityisasiakkaille, yrityksille ja instituutioille korkealaatuisia säästämisen ja sijoittamisen tuotteita sujuvasti. Hyvin menestyneet rahastomme ovat herättäneet kiinnostusta ulkomailla, ja me kansainvälistämme rahastojemme jakelua. Panostamme joustaviin digitaalisiin ratkaisuihin hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseksi.

Vastaat yhdessä työparin kanssa Varainhoidon liiketoiminta-alueen juridisesta tuesta. Vastuullasi on huolehtia, että rahastolainsäädäntö ja sijoituspalvelulainsäädäntö huomioidaan aina tuotteiden kehitystyöstä loppuasiakkaalle asti. Työskentelet tiiviisti varainhoidon ja rahastoyhtiön johdon kanssa, johon tarvitset vankkaa kokemusta varainhoidosta ja kykyä sujuvasti ottaa kantaa ajoittain hankaliinkin juridisiin kysymyksiin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä läheistä yhteistyötä Aktian eri liiketoiminta-alueiden kanssa. Ratkaisukeskeinen työskentelytapasi näkyy toimintaympäristön muutosten kohtaamisessa ja hyödyntämisessä. Riskien käsittely on luonnollinen osa työnkuvaasi, ja sinulla on perehtyneisyyttä sopimuskysymyksiin ja yhtiöoikeuteen. 

Tehtävässä vastaat myös juridisen tuen organisoinnista siten, että se vastaa liiketoiminnan tarpeita ja tukee Aktian kunnianhimoisen kasvustrategian toteutusta. Huolehdit siitä, että yhteistyö liiketoimintojen kanssa on tarkoituksenmukaista ja sujuvaa ja palvelee tehokkaasti liiketoiminnan tavoitteita. Johdat Aktian kasvavaa Legal Business Partner -tiimiä, joka koostuu eri liiketoimintojen juridisena tukena toimivista asiantuntijoista. Esimiehenä pystyt luontevasti johtamaan ja kehittämään asiantuntijatiimin työskentelyä sekä sparraamaan laaja-alaisesti rahoitusalan kysymyksiin liittyen.


Odotamme sinulta: 

 • vähintään 5 vuoden kokemusta juristina varainhoidon alueelta ja hyvää ymmärrystä eri rahoitusvälineistä
 • liiketoimintalähtöistä lähestymistapaa, proaktiivista ja itsenäistä työotetta sekä halua ja valmiutta ryhtyä toimeen siellä, missä tarvitaan 
 • aitoa kiinnostusta ihmisiin ja kokemusta asiantuntijatiimin esimiehenä toimimisesta 
 • myönteistä, rohkeaa ja ratkaisukeskeistä asennetta, sekä kykyä ja halua toimia Aktian muuttuvassa toimintaympäristössä
 • hyviä viestinnällisiä taitoja sekä yhteistyökykyä 
 • suomen ja englannin kielen taitoa, hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
 • ylempää juridista koulutusta

Tarjoamme sinulle:

 • mielenkiintoiset työtehtävät, joissa voit soveltaa ja kehittää osaamistasi sekä osallistua tulevaisuuden pankkituotteiden- ja palveluiden kehitykseen
 • ammattimaisen työyhteisön 
 • työpaikan Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä
 • Aktian hyvät henkilöstöedut

Arvomme ovat rohkeasti, osaavasti, yhdessä. Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla pankki- ja rahoitusalan halutuin työpaikka vuoteen 2021 mennessä. Haluatko mukaan matkalle? Lähetä hakemuksesi jo tänään! 

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävistä antaa HRS Advisors, Krister Botell, puh. 050 304 2410. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 2.2.2020 osoitteessa www.hrsadvisors.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, ja tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä.