(Removed from publishing)

Sekatyömiehiä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Original publication date 5.12.2018

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Hollolaan

SEKATYÖMIEHIÄ

Työskentelemään tuotantoteollisuuden eri tehtävissä. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ pitää sisällään nostelua ja kantelua. Työskentelet erilaisia koneita ja työkaluja käyttäen. Hakijoilta toivotaan vähintään muutaman vuoden työkokemusta rakennus- tai teollisuusalan töistä. Tehtäviin perehdytetään. Trukinajotaito on eduksi.

Työssä pärjää hyvällä asenteella ja riuskalla otteella. Ethän säikähdä sitä, jos haalari likaantuu työpäivän aikana. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikalle kulkemiseen tarvitset oman auton.

Lähetä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa HR-konsultti Leena Raittinen p. 044 728 3771

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.