(Removed from publishing)

Savonia Code Academy -hankkeen projektipäällikkö
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Original publication date 8.11.2019

Savonia Code Academy -hanke on osa Savonian, Karelian ja Itä-Suomen yliopiston UEF:n yhteistä ja OKM:n rahoittamaa SmartICT-kokonaisuutta. Se on suunniteltu yhteistyössä Pohjois-Savon yritysten ja Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa. Haemme nyt hankkeelle innokasta ja uudistumiskykyistä osaajaa.

Toimenkuvaasi kuuluvat sekä hankkeen projektipäällikön tehtävät, että osaamisestasi riippuen soveltuvat opetus- ja ohjaustyöt. Tehtävä on määräaikainen ajalla 2.1.2020 - 31.12.2021.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä muiden savonialaisten kanssa. Pääset tekemään yhteistyötä myös paikallisten yritysten kanssa. Toimipaikkasi sijaitsee Savonian uusissa toimitiloissa Kuopion Savilahdessa.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on hyvät verkostoitumis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky hoitaa tehtävääsi joustavasti.

Edellytämme sinulta:
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja tietotekniikka-alan työkokemusta (vähintään 3 vuotta).

Toivomme sinulta osaamista vähintään joltain seuraavista osa-alueista:
- kokemusta projektityöskentelystä
- ohjelmistotuotannon osaamista nykyaikaisilla menetelmillä
- Web-sovelluskehityksen osaamista (selain- ja palvelinpuoli)
- tietokantaosaamista (tietokantojen suunnittelu, ohjelmointi ja hallinta).

Sovellettava työehtosopimus AVAINTES 31.3.2020 saakka ja sen jälkeen Sivistystyönantajien yksityisen opetusalan työehtosopimus. Korjattu tieto 18.11.2019.