(Removed from publishing)

Sales Manager, taloushallinnon ratkaisut
Efima Oy

Original publication date 21.3.2019

Menestyvä myyntitykki, ota tästä liidi haltuun ja tarjoa itsesi Efimalle!

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Etsimme nyt myyntipäällikköä osaksi Efiman myyntiorganisaatiota. Tehtävänäsi on myydä Efiman taloushallintopalveluita ja -järjestelmiä, jotka tukevat asiakkaitamme heidän liiketoimintatavoitteidensa saavuttamisessa. Työskentelet myyntitiimissämme, joka yhdessä asiantuntijoidemme kanssa toteuttaa unelmaamme ja luo loistokokemuksia asiakkaillemme. Tämä työ on sinua varten, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää!  

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin tai Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme. 

Tässä tehtävässä on tärkeää, että 

  • olet tehnyt menestyksellistä myyntityötä asiantuntijabisneksessä useamman vuoden ajan 
  • sinulla on kokonaisvaltainen näkemys erilaisista liiketoiminta- ja taloushallintoprosesseista sekä toiminnanohjaus- ja taloushallinnon järjestelmistä
  • osaat tehokkaasti johtaa myynti- ja tarjousprosesseja 
  • työotteesi on itsenäinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeinen 
  • kuuntelet asiakkaita ja luot heille toimivia ratkaisuja 
  • olet paineen ja tiukat aikataulut hanskaava tiimipelaaja, joka viestii erinomaisesti niin suomeksi kuin englanniksi 

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Ihmiset ovat meillä keskiössä ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös haastaa totuttua. Kollegoinasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin tai Tampereen parhaalla paikalla, jossa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiili ja palkkatoiveesi 14.4.2019 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tapio Immonen. Tapion tavoitat sähköpostitse osoitteesta tapio.immonen@efima.com  tai puhelimitse numerosta 040 864 3040.