(Removed from publishing)

Sähkötekniikan lehtori
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Original publication date 8.11.2019

Haemme sähkötekniikan alalle uutta osaajaa sähkötekniikan lehtorin tehtäviin. Tehtävän painopistealoja ovat sähkösuunnittelu ja  urakointi sekä sähköturvallisuus.

Tehtäviin kuuluvat opetus- ja ohjaustyö, opetuksen kehittäminen sekä osallistuminen asiantuntijuusalueellasi tutkimus- ja kehitystyöhön ja liiketoimintaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä muiden savonialaisten kanssa. Pääset työskentelemään kansainvälisessä toimintaympäristössä ja tekemään yhteistyötä työelämän kanssa. Pääset myös työskentelemään uusissa toimitiloissa Kuopion Savilahdessa, jonne sähkötekniikan opetus siirtyy syksyllä 2020.

Edellytämme sinulta:
- soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja sähkötekniikka-alan työkokemusta (vähintään 3 vuotta)

Toivomme sinulta osaamista vähintään joltain seuraavista osa-alueista:
- sähkösuunnittelu ja suunnittelujärjestelmät (CADS osaaminen eduksi)
- sähköurakointi (kokemus urakkalaskennasta eduksi)
- sähköturvallisuus.

Erilaisten sähköjärjestelmien, kuten siirto- ja jakeluverkkojen tuntemus katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja intoa sekä rohkeutta kehittämistyöhön. Menestyt tehtävässä, jos sinulla on hyvät yhteydet alan yrityksiin ja valmiudet kansainväliseen toimintaan.

Mikäli sinulta puuttuu tehtävien edellyttämä pedagoginen pätevyys (60 op), voit opiskella sen työn ohessa kolmen ensimmäisen työvuoden aikana.

Työ alkaa 1.3.2020. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti 31.3.2020 saakka ja 1.4.2020 lukien Sivistystyönantajat, Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.