(Removed from publishing)

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö
Granlund Oy

Original publication date 7.6.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Granlund Saimaa Oy kasvaa vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia. Etsimme joukkoomme nyt sähkösuunnittelun projektipäällikköä Lappeenrannan toimipisteeseemme.

Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin muun muassa terveydenhuollon, kaupan ja koulutuksen sektoreilla. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa korostaen kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan DI- tai insinöörikoulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä.
  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, sisältäen Autocad / CADs / MS Office -ohjelmat ja olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä.
  • Tulet toimeen englannin kielellä.
  • Olet yhteistyökykyinen ja toimintatapasi on asiakaslähtöistä.

Lisäksi luemme eduksi kokemuksen sairaaloiden sähkösuunnittelusta.

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti. Tehtävä on yhtiössämme merkittävä. Oikean henkilön löytyessä ja hänen osoittaessaan kyvykkyytensä ryhmäpäällikön tehtävä on luonnollinen jatkumo urakehityksessä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat sunnuntaihin 23.6.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Risto Havo, p. 050 434 0133 ja ryhmäpäällikkö Ari Oksanen, p. 040 015 5790 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.