(Removed from publishing)

SÄHKÖSUUNNITTELIJA (korjausrakentaminen), Helsinki (Suomen Talokeskus)
Target Headhunting Oy

Original publication date 31.12.2019

Haluatko mukaan asiantuntevien ammattilaisten joukkueeseen, missä saat vapautta ja vastuuta kehittyä oman alasi parhaimmistoon? Kaipaatko rentoa ja dynaamista työyhteisöä, joka tarjoaa menestymisesi edellytykset oman motivaatiosi mukaisesti?

Talokeskus työllistää noin 110 asiantuntijaa kolmella eri paikkakunnalla: Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Haemme lisää uusia asiantuntijoita joukkoomme ja tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia ja urapolkuja alan ammattilaisille ja sellaisiksi aikoville.

Haemme

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Helsingin toimipisteemme asuntorakentamisen palvelut -yksikköömme korjausrakentamisen konsultointitehtäviin. Tehtävässäsi vastaat korjausrakentamisen hankkeissamme sähkösuunnittelusta ja sähkötöiden valvonnasta. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja ovat pääasiassa asuinkiinteistöjä.

Koska työssä menestyminen vaatii toimivaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme sinulla olevan kykyä nähdä asiat ratkaisujen kautta, paineensietokykyä sekä itsenäistä ja vastuullista työotetta. 

Menestyäksesi tehtävässä Sinulta odotetaan myös

• Alan koulutusta (DI/ sähköinsinööri) 

• Alan kokemusta korjausrakentamisen sähkösuunnittelusta

• Kykyä ottaa kantaa ja uskallusta olla projektitoiminnassa tekninen asiantuntija

• Hallitset MagiCad /AutoCad ohjelmistot

• Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

• Kykyä pitää langat käsissä kiireenkin keskellä

Tarjoamme kilpailukykyisen omaa osaamistasi vastaavan palkkauksen ja asiantuntevan tiimin tuen tehtävässä onnistumiseksi. Sinun ei toki tarvitse osata yksin kaikkea -käytettävissäsi on koko Talokeskuksen rakennuttamisen ja suunnittelun asiantuntijan verkosto.  

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303, alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 10.02.2020 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.