(Removed from publishing)

RISTEILYASIANTUNTIJA/MATKAMYYJÄ
Risteilykeskus

Original publication date 17.10.2019

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt vahvistusta Risteilykeskuksen myyntitiimiin. Haemme positiivisella asenteella varustettua ja palveluhenkistä risteilyasiantuntijaa. Tietotaito ja aikaisempi myyntikokemus kansainvälisistä risteilyistä katsotaan huomattavaksi eduksi, mutta se ei ole ehdoton edellytys, sillä koulutamme henkilökuntamme risteilytuotteisiin. Risteilyasiantuntijamme osallistuvat aktiivisesti myös eri varustamoiden järjestämille opintomatkoille.

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta matkatoimistotyöstä. Amadeus -varausjärjestelmän osaaminen sekä erinomainen ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn erinomaisten tuotteiden parissa Helsingin keskustassa, ammattitaitoasi ja kokemustasi vastaavan palkan, kannustavan työympäristön ja mahtavat kollegat sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi. Kansainväliset risteilyt ovat matkailuteollisuuden nopeimmin kasvava osa-alue maailmanlaajuisesti sekä Pohjoismaissa. Risteilykeskus tarjoaa sinulle näköalapaikan risteilymaailmaan sekä mahdollisuuden edetä pohjoismaisen organisaatiomme sisällä.

Olet sitten urasi alussa oleva matkamyyjä tai jo kyntesi näyttänyt rautainen alan ammattilainen, niin laita hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen petri.siren@tsg.fi 8.11.2019 mennessä.