(Removed from publishing)

Release Specialist
Accountor HR Solutions Oy

Original publication date 20.11.2019

Mukaan hyvään porukkaan?

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme työaikaratkaisujen pariin Release Specialistia (julkaisuasiantuntijaa) Jyväskylään.

Työssäsi toimit osana viidentoista hengen tuotekehitystiimiä. Koordinoit tuotekehityksen töiden etenemistä, aina suunnittelusta tuotantoon asti. Oman tiimisi lisäksi, sinulla on ilo tehdä tiivistä yhteistyötä asiakaspalvelu- ja myyntitiimiemme kanssa.

Arvostamme suuresti kykyä havaita erilaisten tilanteiden keskeiset asiat ja ratkaisut, sekä kykyä kuvata ne helposti ymmärrettävästi. Järjestelmäkokonaisuuksien hahmottamisen taito on työssä tärkeää. Toivomme, että sinulla on myös osaamista ketterästä kehittämisestä ja testaamisesta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, toivomme kuitenkin, että pääsisit joukkoomme mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme vakituisen työpaikan osaavassa tiimissämme.

Millaista meillä sitten on työskennellä?
Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Voisimmeko sopia toisillemme?
Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Esimiehemme Mikko Virta vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteesta mikko.virta@accountorhr.fi tai puhelimitse numerosta 050 386 5505.

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme.  Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!