(Removed from publishing)

Rakennuspeltiseppä pääkaupunkiseudulle
Temp-Team Finland Oy

Original publication date 4.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut kattoremontteihin ja -huoltoihin erikoistunut yritys. Heillä on toimintaa eri puolella Suomea.
Haemmekin nyt heidän nuorekkaaseen tiimiin saneeraustyömaalle reipasta

RAKENNUSPELTISEPPÄÄ pääkaupunkiseudulle
vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta työtätekevää asennetta, oma-aloitteisuutta, periksiantamattomuutta ja intoa oppia uusia asioita.
Voit olla urasi alussa oleva innokas tulokas tai jo kokemusta omaava konkari. Aikaisempi kattoasennuskokemus ei ole välttämätön, mutta toivomme rakennusalan perustuntemusta. Aiempi kokemus rakennuspeltisepän tehtävistä katsotaan eduksi. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Kuulisimme mielellämme sinusta pian lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Rakennuspeltiseppä pääkaupunkiseudulle. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Inga Koivumäkeen s-postilla inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse 040 719 1713 (arkisin klo 9-16).