(Removed from publishing)

Rakennushankkeen valvoja
Hyvinkään kaupunki

Original publication date 14.1.2019

Onko sinulla rakennusalan tarvittava koulutus ja sopivasti työkokemusta sekä taitoa toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen rakennushankkeen valvojaa Hyvinkään kaupungin tilapalveluyksikköön. Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia!

Valvojan toimi sijoittuu tekniikan ja ympäristön toimialalle tilapalveluyksikköön. Yksikössä työskentelee 11 henkilöä. Tilapalvelu vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien rakennusten ja toimitilojen hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitava tilakanta on laajuudeltaan noin 220 000 krsm2. Talonrakennuksen investoinnit ovat vuosittain keskimäärin 15 milj. €.

Tehtäväkuvaus:

Tehtäviisi kuuluvat kaupungin toimitilojen peruskorjaus- ja uudiskohteiden valvontatehtävät sekä rakennuttamistehtäviä. Vastuusi kattaa hankkeiden koko keston, rakentamisen valmistelusta aina takuutarkastusten teettämiseen. Apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet projektipäälliköt sekä koko yksikön tuki.

Etsimämme henkilö on:

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa vastaava koulutus.

Arvostamme työmaakokemusta, aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Vahva projektiosaaminen sekä taito toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuntarekry.fi -järjestelmän kautta ma 4.2. klo 15 mennessä.

Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kk.

Työtehtävä alkaa heti, kun valinta on lainvoimainen.

Lisätietoja antavat: tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen p. 040 829 1625  ja kiinteistöjohtaja Mikko Silvast p. 040 661 3744.