(Removed from publishing)

Projektityöntekijä, kesätyö
Finavia Oyj

Original publication date 22.1.2020

PROJEKTITYÖNTEKIJÄ


Oletko haaveillut ainutlaatuisesta työympäristöstä uniikkien teknisten ratkaisujen parissa? Työstä, jossa sinulla olisi mahdollisuus olla mukana kehittämässä maailman parasta lentoasemaa? Haemme nyt reippaita, toimeen tarttuvia ja ulkoilmassakin viihtyviä sähköalan opiskelijoita harjoittelijoiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle liikennealueiden rakennusprojekteihin haastamaan itseään toinen toistaan mielenkiintoisempien projektien parissa. Haemme myös yhtä harjoittelijaa Jyväskylän lentoaseman liikennealueiden peruskorjaukseen. Tekemäsi työ on alku hyvien asioiden ketjulle, jonka lopputulemana on lupaamamme poikkeuksellinen asiakaskokemus.

Työtehtäviä, joita voidaan räätälöidä osaamisen ja kokemuksen mukaan, ovat mm. kenttävalojärjestelmien asennus- ja huoltotyöt, asennusvalvontatehtävät, viesti- ja telekaapelointien asennus- ja huoltotyöt sekä kyseisiin järjestelmiin liittyvien dokumenttien vieminen ja päivittäminen lentoaseman tietojärjestelmään sekä projektin päättämiseen liittyviä työtehtäviä.

Työ sijoittuu pääasiassa huhti-elokuulle, mutta osalla voi olla mahdollisuus jatkaa marraskuuhun saakka.

Työ on monipuolista, mielenkiintoista ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan lentoliikenteen erikoisvaatimuksiin ja toimintaan sisältäpäin. Toimintaympäristönä Suomen suurin ja vilkkain lentoasema tuo työhön aivan oma värinsä.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi. Kerro myös milloin voisit aloittaa ja mihin asti voisit työskennellä Helsinki-Vantaalla tai Jyväskylässä.

 

HAKEMINEN

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa järjestelmäpäällikkö Kimmo Koivula, p. 020 708 2232.

Hae tehtävää 28.2.2020 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.