(Removed from publishing)

Projektipäällikkö
Cinia

Original publication date 5.12.2018

Etsimme nyt Jyväskylään softakehittämisen pariin taitavaa projektinjohtajaa. Etsimämme henkilö osaa yhdistää ketterät menetelmät sekä teknisen osaamisensa sujuvasti siten, että hän pystyy vastaamaan ketterien ohjelmistoprojektien läpiviemisestä. Et ole pelkkä paperien pyörittelijä tai Scrum-idealisti vaan nerokkuutesi on nimenomaan siinä, että osaat yhdistää teknisen osaamisen sekä projektikokemuksen tehokkaaksi projektinhallinnaksi.
Sinulla on teknologiaymmärrystä ja -kokemusta ohjelmistokehityksestä ja näiden avulla pystyt luovimaan uusien tuotteiden ja palveluiden kehitysprosesseja läpi. Tässä tehtävässä sinun tehtäviisi kuuluu myös vuorovaikutuksen taide: Työskentely asiakkaiden kanssa esimerkiksi määrittäen speksejä, haastaen asiakasta mahdollisista lyhytnäköisistä ratkaisuista ja luoden aihioita tulevista mahdollisuuksista on toinen luontosi. Sinun ei tarvitse työskennellä yksin, vaan saat tueksesi kokeneita arkkitehtejä ja osaavia tiimejä.

Odotamme

Teknologista ymmärrystä ja pelisilmää, luovuutta sekä kehityshenkisyyttä emme voi riittävästi korostaa. Vaikka olemme lahjakkaista nuoremmistakin kyvyistä kiinnostuneista, tähän tehtävään emme usko palkkaavamme henkilöä ilman kokemusta ja näyttöjä aiemmista ohjelmistokehitystiimien vetämisestä.

Tarkemmalla tasolla osaamista tarkastellessa, projektien maalaaminen laajalla visiolla ja tarkalla detaljilla kiteytyy ohjelmistoteknologioiden tuntemukseen ja riittävään ymmärrykseen niin web-sovellusten arkkitehtuuriratkaisuista, tietovarastoista, integraatioista kuin moderneista kehitys- ja tuotantoympäristöistä. Jotta jälkesi on sujuvaa, Scrum, Kanban, SAFe, devops, Jira ym. ovat arjen työkalujasi, backlogin olet valmis esittelemään vain pienellä varoitusajalla  ja työkalujen soveltamisella projektin etenemän seuranta ja ennustaminen sujuu vaivatta.

Hakeminen

Jos nyökyttelet vaatimuslitaniallemme ”kyllä, suurin osa on sujuvasti hanskassa”, haluamme kuulla Sinusta! Jätä hakemus tammikuun alkuun mennessä ja kerro vähintään muutamilla lauseilla mitkä haasteet ovat pitäneet Sinut kiireisenä viimeiset puoli vuotta ja mitkä tekijät motivoivat Sinua työskentelemään projektien parissa?

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa työtehtävän osalta Jyväskylän saitin vetäjä Ville 0503843731 (ville.vainio@cinia.fi).

Yleisellä tasolla Ciniasta työnantajana voit jutella rekrytoija Sakun kanssa 0443111775 (saku.tihverainen@cinia.fi). Ciniasta työnantajana lisätietoja: www.cinia.fi/toihin-cinialle