(Removed from publishing)

Palvelupäällikkö ympäristösertifiointeihin
Granlund Oy

Original publication date 29.11.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme asiakkuuksissa aktiivisesti toimivaa ympäristösertifiointien palvelupäällikköä Helsingin toimipisteeseemme.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluita LEED-, BREEAM-, WELL- ja RTS-ympäristöluokituksissa. Toimialamme palvelut kattavat ympäristöjohtamisen, rakentamisen palvelut sekä alueelliset ympäristöpalvelut. Teemme töitä innovatiivisilla tavoilla hyödyntäen muun muassa työpajatyöskentelyä ja digitaalisia työkaluja. Pääset suoraan projekteihin viemään käytäntöön uusia toimintatapoja ja tuomaan oman näkemyksesi asiakkaan kiinteistösalkun ympäristöjohtamismalleihin.

Palvelupäällikkönä vastaat palvelukokonaisuudesta, sen laadusta, kehittämisestä, myynnistä ja alan kehityksen seurannasta. Palvelupäällikön tehtävässä toimit myös asiakasvastaavana ja vastaat asiakasprojektien läpiviennistä. Lisäksi olet aktiivisesti mukana koko yrityksen ympäristö- ja elinkaari- sekä tiedolla johtamisen toiminnan kehittämisessä.  Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat kehittyä omassa ammatissasi.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme erityisesti LEED- ja BREEAM-järjestelmien tuntemusta sekä palavaa halua kehittää toimintaa ja kiinteistöalaa näiden saralla. Arvostamme rakennusalan verkostoja sekä elinkaarikonsultoinnin tuntemusta. Sinulla on ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason loppututkinto ja jonkin verran jo työkokemusta. Toimit sujuvasti suomen ja englanninkielellä. Ruotsinkieli katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Miia Anttila, puhelimitse 13.12. sekä 20.12. p. 040 673 7479 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä. Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi