(Removed from publishing)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 13.3.2019
Etsimme nyt siivouksen PALVELUOHJAAJAA Vantaan alueelle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat ylläpitosiivouksen lisäksi myös tiimin jäsenten perehdyttämisestä ja ohjaamisesta. Tehtävässä pääset tekemään myös asiakasyhteistyötä. Työkohteet sijoittuvat Vantaan alueelle. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-18 välille, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. 

Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä useamman vuoden ajalta ja erinomainen tuntemus siivousmenetelmistä. Alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset erinomaisten vuorovaikutustaitojen lisäksi hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteita ja tiimin kanssa kommunikointia varten. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on reipas ja jämäkkä työote ja halu tuottaa asiakkaillemme maailman parasta palvelua. B -ajokortti on kohteiden välillä liikkumisen kannalta välttämätön. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa ammattitaitoasi.  

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 5.5.2019 ja työ alkaa sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 74 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -