(Removed from publishing)

Palveluneuvoja
Svea Perintä Oy

Original publication date 31.5.2019

Oletko kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä perintäalalla? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri ja tekemisen meininki? Entä avoin työilmapiiri sekä huumorintajuiset ja ystävälliset kollegat, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Jos innostuit, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme joukkoomme palveluneuvojaa Helsingin tai Sastamalan toimipisteeseen. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 saakka.

Palveluneuvojana työtehtäviisi kuuluvat yritys- ja kuluttaja-asiakkaidemme asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin sähköpostitse – olet siis tärkeässä asemassa ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelumme luomisessa ja ylläpitämisessä. Lisäksi hoidat perintäkaaren eri vaiheisiin liittyviä työtehtäviä, kuten maksuohjelmien valmistelua ja niiden valvontaa sekä oikeudellisen perinnän toimenpiteiden kuten haastehakemusten valmistelua. Tehtävänkuvaan kuuluvat myös keskeisenä osana yrityssaneerausten, velkajärjestelyjen ja konkurssiasioiden hoitaminen. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-20 välille, sekä satunnaisesti lauantaisin klo 9-15.

Toivomme sinulta:              

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen koulutus)
  • aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta
  • numerotarkkuutta, luotettavuutta ja korkeaa työmotivaatiota
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta perintä-, luotto-, tai rahoitusalalta

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä otetta työskentelyyn sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Myös halukkuus uuden omaksumiseen ja oppimiseen sekä määrätietoista toimeliaisuus ovat keskiössä. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka haluaa tuoda oman persoonansa Svean yrityskulttuuriin ja olla osaltaan kehittämässä Sveasta vieläkin paremman työpaikan ja vielä paremmin menestyvän toimijan alallaan.

Tarjoamme sinulle:

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat tilaisuuden työskennellä monipuolisessa, nopeatempoisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä yhdessä muiden mahtavien ja osaavien svealaisten kanssa. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka haluaa tuoda oman persoonansa Svean yrityskulttuuriin ja olla osaltaan kehittämässä Sveasta entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallaan.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa 16.6.2019 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • palvelupäällikkö Kristiina Noppari p. 040 172 7803/ kristiina.noppari@svea.fi 
  • tiiminvetäjä Tommi Pihlajamäki p. 040 635 8363/ tommi.pihlajamaki@svea.fi
  • tiiminvetäjä Armi Anttila p. 050 542 3279/ armi.anttila@svea.fi 

 #perintä #palveluneuvoja #asiakaspalvelu