(Removed from publishing)

Palvelukoordinaattori kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 7.3.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan palveluiden parissa toimii noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

 

Haemme nyt toimistotehtäviin Helsinkiin

 

PALVELUKOORDINAATTOREITA KESÄTÖIHIN

 

Pitäjänmäen toimipisteeseemme. Kesätyö voi alkaa touko- tai kesäkuussa ja määräaikaisuus kestää sopimuksen mukaan elo- tai syyskuulle saakka. Tarjoamme kokopäiväisen kesätyön ja työtä tehdään toimistoaikaan, maanantaista perjantaihin.

 

Työpäiviin kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä kuten ostolaskujen tiliöintiä, laskutettavien töiden seurantaa sekä niiden valmistelua laskutukseen. Palvelukoordinaattoritiimimme vastaa valtakunnallisesti kiinteistötekniikan hallinnollisista tukitoimista.

 

Sinä olet mielellään aloitellut opintoja esimerkiksi jollain kaupallisella tai hallinnollisella alalla ja sinulle on kertynyt jo hiukan työkokemusta esimerkiksi aiemmista kesätöistä. Tyyppinä olet huolellinen, tarkka ja nopea tietokoneen käyttäjä, joka kykenee touhuamaan iloisella asenteella useaa tehtävää samaan aikaan. Hallitset MS Office ohjelmien käytön erinomaisesti, ja et säikähdä sinulle vieraita sovelluksia tai ohjelmia.

 

Jos olet innokas oppija ja oma-aloitteinen tyyppi, sovellut varmasti hienosti joukkoomme. Jos hektisyyskään ei sinua heilauta vaan osaat priorisoida tekemisesi ja mukaudut helposti muuttuviinkin tilanteisiin, saatat olla juuri se tiimimme tuleva vahvistus.

 

Suomen kielen taitaminen niin kirjallisesti kuin suullisesti on tehtävässä välttämätön. Englannin tai ruotsin kielen taidot ovat plussaa.

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyön loistavassa ja huumorintajuisessa porukassa.

 

Innostuitko? Täytä mahdollisimman pian hakemuksesi, kuitenkin viimeistään 31.3, alla olevan linkin kautta. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Jos kaipailet vielä lisätietoja, voit soitella Lotta Hildénille p. 050 385 8467 arkisin klo 8-16. Jos Lotta on varattu, voit jättää hänelle viestin vastaajaan, niin hän soittaa sinulle takaisin.