Palkanlaskijoita Business Services Centre, Kesko, Tampere
StaffPoint

Original publication date 11.11.2019
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Etsimme nyt asiakkaallemme Keskolle osaavia palkanlaskijoita.

Business Services Centre Tampereella vastaa Kesko-konsernin ja noin tuhannen
K-kauppiasasiakkaan palkkahallinnon palvelukokonaisuuden tuottamisesta ja kehittämisestä.
Olemme mittava palkkahallinnon toimija tuottamalla kuukausittain liki 40.000 palkkalaskelmaa. Etsimme nyt joukkoomme energisiä, osaavia ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavia palkanlaskijoita määräaikaisiin tehtäviin; määräaikaisuuksien perusteena on kehitys- ja asiakasprojektit sekä perhevapaat.

Sinun tonttisi

Työskentelet Kauppiaspalkanlaskennan asiantuntevassa tiimissä, jonka osaamiseen ja kehitykseen toivomme sinun antavan oman vahvan panoksesi. Vastaat kokonaisvaltaisesti palkanlaskentaprosessista niin itsenäisesti kuin yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Sinulla on kyky nähdä ja halu kehittää palkanlaskennan prosessia. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Työn aikataulusidonnaisen ja ajoittain hektisen luonteen vuoksi on tärkeää, että olet valmis tarttumaan ripeästi toimeen ja työskentelemään pitkäjänteisesti ja joustavasti. Kehitämme prosessejamme ja palveluitamme aktiivisesti, minkä vuoksi arvostamme muutosvalmiutta ja pelkäämätöntä asennetta uusia järjestelmiä ja toimintatapoja kohtaan. Toivomme myös, että olet työstäsi innostunut ja halukas antamaan oman panoksesi työyhteisön hyvään ilmapiiriin.

Business Service Centre tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut. Palvelukeskuksen toimipisteessä Tampereella työskentelee noin 300 henkilöä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla ja tehtävä täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työsopimus kirjoitetaan elokuun 2020 loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollista tarkastella työsuhteen jatkoa. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.


Edellytämme sinulta

Alalle soveltuvaa koulutusta tai tutkintoa
Aiempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä
Hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
Huolellisuutta, numerotarkkuutta ja itsenäistä työskentelyotetta
Hyviä tietoteknisiä valmiuksia


Tarjoamme sinulle

Osaavan, energisen, kehittyvän ja tiimihengeltään erinomaisen työyhteisön
Joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan
Tampereen keskeisellä paikalla sijaitsevat modernit työtilat
Keskon henkilökuntaedut


Arvostamme

Kaupan työehtosopimuksen tuntemista


Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi kotisivujemme www.staffpoint.fi kautta ja liitä mukaan suosittelijasi yhteystiedot. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti.


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information