(Removed from publishing)

Palkanlaskija - Helsinki
Eilakaisla

Original publication date 7.1.2019
PlusTerveys-konserni on yksityisiä terveydenhoitopalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa yksilöllisiä ja monipuolisia suunterveydenhuollon palveluja sekä lääkäri- ja fysioterapiapalveluita. Olemme täysin suomalainen yhtiö ja toimimme yli 100 paikkakunnalla ympäri Suomen. Lue lisää www.plusterveys.fi.
Haemme nyt asiakkaallemme PlusTerveyden hallintoon  palkanlaskijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Kuulut hammaslääkäriyksikön hallintotiimiin ja vastuullasi on palkanlaskenta ja muut HR-tehtävät.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

Odotamme  sinulta  soveltuvaa taloushallinnon koulutusta, vähintään viiden vuoden kokemusta palkanlaskennan tehtävistä, järjestelmäosaamista, TES-tuntemusta, hyviä Excel-taitoja, yhteistyökykyä ja suomen kielen taitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. 

Kokemus järjestelmien pääkäyttäjyydestä, kirjanpidon tuntemus ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen luetaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Malmilla hyvien kulkuyhteyksien varrella pienen ammattitaitoisen tiimin tuen, suuren konsernin edut sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena!

Haluaisitko tarttua tilaisuuteen?  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.1.2019  mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen puh. 0400224458 /email: etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi