(Removed from publishing)

Osastonlääkäri
Helsingin Kaupunki

Original publication date 8.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lääkäriä kehitysvammapoliklinikalle 26.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kehitysvammapoliklinikka täydentää sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalveluita tarjoamalla erityistä asiantuntemusta kehitysvammaisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Kehitysvammapoliklinikalla työskentelee neljä lääkäriä, joten konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät. Lääkärien tukena ovat moniammatilliset tiimit, joihin kuuluu psykologi, puheterapeutti, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja. Yhteistyö sekä lääkäreiden kesken että moniammatillisissa tiimeissä on sujuvaa. Ajanvaraus lääkärin vastaanotolle tapahtuu terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan kautta.

Lääkäri vastaa kehitysvammaisuuteen liittyvien lisävammojen ja liitännäissairauksien, kuten epilepsian ja mielenterveysongelmien, tutkimisesta ja hoidosta ja laatii tarvittavat lausunnot kuntoutusta ja muita kehitysvammaisten erityistarpeita varten. Työ on päivätyötä, minkä lisäksi työhön kuuluu kotoa käsin toteutuva, erillisesti korvattava puhelinpäivystys noin neljän viikon välein. Lääkärillä on hyvä mahdollisuus vaikuttaa oman työpäivänsä aikatauluihin.

Tarjoamme sinulle hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja kaupungin henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri tai erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Hoidamme ruotsinkieliset asiakkaat pääsääntöisesti ruotsinkielisessä erityishuoltopiirissä.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokopäivätyö