(Removed from publishing)

Osa-aikainen projektiassistentti Ascensialle Helsinkiin
Academic Work

Original publication date 6.3.2019
Oletko työotteeltasi oma-aloitteinen ja tarkka? Haluatko mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Ascensia Diabetes Care Finland Oy:lle osa-aikaista projektiassistenttia. Tämä tehtävä sopii erinomaisesti opintojesi ohelle ja antaa mahdollisuuden kerryttää hyvää työkukemusta. Jos tämä kuullostaa mieluisalta, lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista projektiassistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Ascensia Diabetes Care Finland Oy:lla.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat asiakasrekistereiden läpikäynti ja tietojen päivittäminen. Työnkuvaan kuuluu yhteydenotto asiakkaisiin puhelimitse sekä asiakastietojen, kuten osoitetietojen, päivittäminen.
Tulet työskentelemään pääsääntöisesti heidän Key Account Managerin käsiparina, mutta toimenkuvasi on itsenäinen.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Asiakasrekistereiden läpikäynti
* Asiakastietojen päivittäminen


Tehtävä tarjoaa oivan mahdollisuuden kerryttää työkokemusta sekä mahdollisuuden osa-aikaiseen työntekoon opintojen ohella. Tehtävä on projektiluonteinen ja työajat ovat joustavasti sovittavissa esimihesi kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on opiskelija joka pystyy sitoutumaan noin 3-4 viikon osa-aikaiseen projektityöskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja reipasta työotetta, etkä epäröi olla yhteydessä asiakkaisiin. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja osaat käyttää Exceliä sekä muita Office-ohjelmia sujuvasti. Tämän lisäksi sinulla on hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi.

Tehtävä ei vaadi aiempaa työkokemusta, vaan asenteesi ratkaisee!

Etsimällämme henkilöllä on:


* Oma-aloitteinen ja tarkka työote
* Hyvät Excel- ja MsOffice-taidot
* Sujuvat vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 20.3.2019

Työmäärä: Osa-aika, yht. 40h

Kesto: Noin 3-4 viikkoa, projektiluonteinen

Paikka: Hiilikatu 3, 00180 Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Ascensia Diabetes Care Finland Oy on yritys, jonka tavoitteena on tarjota tuotteita ja ratkaisuja jotka helpottavat diabeetikon jokapäiväistä elämää. Ascensia Diabetes Care Finland Oy on perustettu vuonna 2015 ja yrityksen liikevaihto oli 5,4 miljoonaa euroa vuonna 2018.