(Removed from publishing)

Nosturillisen kuorma-auton kuljettaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 11.1.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja reipasta, kuorma-autonkuljettajaa jakelutehtäviin. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti tekijän löydyttyä, mutta viimeistään tammikuussa 2019. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Käytännössä työssä ajetaan kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa/yhdistelmää. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa rakennustarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus ja osaaminen kappaletavaranosturin käytöstä on etusijalla tehtävässä. Yhdistelmäajokortti katsotaan eduksi.

Työ on päivisin tehtävää arkityötä ja ajoittuu pääsääntöisesti 7.00-17.00 välille. Talviaikaan työtä on arvioilta 60-80h/2vk, sulan maan aikaan työtä tehdään täysipäiväisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.