(Removed from publishing)

NetSuite ratkaisukonsultti -trainee
Accountor Enterprise Solutions Oy

Original publication date 7.2.2019

Onko sinulla palava halu oppia ja olla rakentamassa uutta liiketoimintaa, välineenäsi maailman johtava pilvi-ERP? Haluatko haastaa itseäsi, kasvattaa osaamistasi ja olla luomassa edistyksellisiä ratkaisuja? Nyt rekrytoimme kahta oppimishaluista traineeta NetSuite-alustan toimitusprojekteihin 6 kuukauden ajanjaksolla. Toimipaikkasi voi olla Tampereen Hallituskadun konttori tai merellinen Keilaniemi Espoossa.

NetSuite on alusta, jonka potentiaali puhuttelee Suomen brändikuvaa rakentavia yrityksiä, joten meillä pääset takuulla mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin! Olemme saaneet olla mukana muun muassa seuraavien yritysten kasvutarinoissa: hyperkasvun kokenut puhelinkoppitehdas Framery, globaali pörssiyhtiö Robit, ja yliopistomaailmasta tuttu HY+. Käy tutustumassa refetarinoihin tästä.

Teemme sinulle laajan perehdytyssuunnitelman, pääset suorittamaan ainakin yhden NetSuite sertifikaatin ja tekemään diplomityösi meillä. Aloitat työsi ja ensimmäiset asiakascaset yhdessä kummisi kanssa ja lopullinen tavoitteemme olisi, että valmistumisen jälkeen voisit jatkaa meillä töitä kokopäiväisesti.

Jotta työ sujuu mallikkaasti, toivomme sinun

  • nauttivan ongelmanratkaisusta
  • sinulle ei tuota tuskaa muiden edessä esiintyminen
  • olet hyvä dokumentoimaan
  • sinulla on halu oppia uusia teknologioita ja olet niistä kiinnostunut
  • koodaamista emme oleta sinun osaavan, mutta tässä tehtävässä, sen osaaminen on etu
  • puhut sujuvasti suomea ja englantia                                                                           

Haluamme tarjota sinulle näköalapaikan liiketoiminnan kehittämiseen modernien teknologia-alustojen avulla, mahdollisuuden oppia alan parhailta asiantuntijoilta ja toimia uusimpien teknologioiden parissa. Jos talouden ohjaus, toiminnanohjaus ja asiakasprojektityöt voisi olla se sun juttu, ethän aikaile hakemuksen jättämisessä. Harjoittelu on palkallinen.

Lue tästä, millaista meillä on olla töissä ratkaisukonsulttimme Aki Koiviston kertomana.

Tutustu tästä Millan, Kimin ja Johanneksen uratarinoihin, kuinka polku trainee-ohjelmasta juniori ratkaisukonsulteiksi on heillä sujunut.

Lisätietoja tehtävästä antaa NetSuite-liiketoiminnan johtaja Tommi Sappinen. Saat Tommin kiinni numerosta 040 772 2119 14.2 klo 14-15  ja 19.2 klo 10.11. Jätä hakemus viimeistään 28.2 osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.