(Removed from publishing)

Myyntireskontranhoitaja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 3.5.2019

Myyntireskontran tiimistämme reskontranhoitaja siirtyy talon sisällä uusiin tehtäviin ja tarvitsemme hänen tilalleen uuden huipputyypin! Haemmekin nyt siis

 

Myyntireskontran hoitajaa

 

Helsinkiin, pääkonttorillemme Tikanpesään. Työskentelet Myyntireskontran tiimissämme ja osallistut muun muassa suoritusten kirjaamiseen, selvittämiseen ja täsmäytykseen. Myös perintätoimet ovat osa tehtävänkuvaasi. Olet päivittäin yhteydessä sisäisiin ja ulkoisiin asiakkaisiimme.

 

Etsimällämme henkilöllä on sujuva suomen ja englannin kielitaito, taloushallinnon koulutus ja työkokemusta kerrytettynä reskontrista. Pyörittelet mielelläsi numeroita, ja kun niiden kanssa ollaan tekemisissä tarkkuus ja huolellisuus ovat vahvuuksiasi. Sen lisäksi ominaisuuksiksesi luetaan täsmällisyys ja palveluhenkisyys eli pidät aikatauluista tarkasti kiinni hymy huulilla, vaikka tilanne olisikin hektinen.

 

Tarjoamme sinulle maailman parhaat työkaverit ja näköalapaikan kierrätysyhteiskuntaan!

 

Ethän epäröi enää, me odotamme hakemustasi 19.5. saakka. Jos vielä kuitenkin jokin asia jäi askarruttamaan lisätietoja tehtävästä antaa 16. ja 17.5. klo 10-11 maksuliikennepäällikkö Maria Artti, p. 040-1547811 tai sähköpostitse maria.artti@lassila-tikanoja.fi.