(Removed from publishing)

Myyntipalvelun kesätyö
DS Smith

Original publication date 19.12.2019

Haemme Tampereelle myyntipalvelutiimiin

Kesätyöntekijöitä auttamaan tilaussuunnittelussa, toimitusketjun hallinnassa ja laskutuksessa kesäkuukausien ajaksi. Odotamme, että olet pakkausalasta kiinnostunut opiskelija ja halukas hyödyntämään opinnoissasi saamiasi tietoja käytännön työelämässä. 

Haettavassa tehtävässä toimit osana myyntipalveluorganisaatiota ja ydintehtäväsi määräytyvät kulloisenkin tehtävän mukaisesti. Esimerkiksi tilaussuunnittelussa ydintehtäväsi on työtietojen ja tuotantotöiden hallinta. Perustat tuotetietoja, laadit työohjeita ja tilaat tarvittaessa työn tai työvaiheen alihankkijalta. Lisäksi valvot tarvittaessa tuotenimikkeiden varastosaldoja ja teet näihin vaadittavat täydennystilaukset asiakkaiden sopimusten mukaisesti. 

Haettavat henkilöt tulevat toimimaan kesäkuukausien ajan yhdessä tai useammassa eri tehtävässä riippuen kulloisestakin tuuraustarpeesta. 

Oletko etsimämme kesätyöntekijä?

  • Olet järjestelmällinen ja huolellinen
  • Olet suuntautunut opinnoissasi paperinjalostukseen, tuotantotalouteen tai muuhun soveltuvaan alaan
  • Ymmärrät tilaus-toimitusprosessin asettamat vaatimukset kapasiteetin hallinnalle ja oikea-aikaisuudelle
  • Osaat ratkoa ongelmia ja motivoidut haasteista
  • Tiimityö ja yhteistyö eri rajapintojen kanssa sujuvat sinulta huoletta
  • Olet näppärä MS Office-ohjelmien (erityisesti Excelin) käyttäjä ja sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä

Lisätietoja

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Hae meille kesätöihin 28.2.2020 mennessä tämän linkin kautta: https://www.recright.com/careers/fi/ds-smith/myyntipalvelutiimin-kesatyo-5dfa4010d9fce07c2ae85611  Käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi, joten jätäthän hakemuksesi pian!