(Removed from publishing)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
KSS Energia Oy

Original publication date 5.12.2019

Oletko jo tuloksia saavuttanut yritysmyyjä, joka haluaa uuden ammatillisen kodin tavoitteellisessa tiimissä? KSS Energialla pääset työskentelemään osaavien työkavereiden ja uusien energiaratkaisujen parissa. Saat hyvän esimiehen ja työnantajan.

Vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden myynnin kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Työhösi sinulla on selkeät henkilökohtaiset tavoitteet ja mittarit. Tukenasi on teknistä asiantuntemusta ja sähkömyynnin ammattilaisia. Sinun tehtäväsi on keskittyä asiakkaisiin ja myyntiin.  KSS Energialla on asiakkaita koko Suomessa, mutta monta neuvottelua käydään myös ulkomailla toimivien hankintaorganisaatioiden kanssa. Energian myynnin lisäksi pääset tarjoamaan asiakkaillesi uusia energiapalveluita ja -ratkaisuja. 

Emme edellytä tehtävään aiempaa energia-alan kokemusta. Sen sijaan on tärkeää, että olet antanut hyviä näyttöjä yritysmyynnissä ja pysyt vauhdissa kilpaillulla toimialalla. Yritysmyynnistä sinulla on vähintään 3 – 5 vuoden työkokemus. Tavoitteet, mittarit ja niiden saavuttaminen ovat sinulle arkea. Yritysmyyntitiimiimme tuot energiaa ja dynaamisuutta sekä myönteistä tulosnälkää. Toimipaikkasi on yhtiön pääkonttorissa Kouvolassa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän muuttuvassa toimintaympäristössä ja vahvasti kehittyvässä yhtiössä.

Tehtävässäsi matkustat viikoittain kotimaassa. Tärkeä edellytys tehtävään on hyvä englannin kielitaito, jota tarvitaan kirjalliseen ja suulliseen viestintään sekä neuvotteluihin.

Täytä ja lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.12.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-14815. Tarkentavat kysymyksesi voit esittää Mercuri Urvalin konsultille, Kari Hausenille, puh. 050-374 3504 ja lisätietoja yhtiöstä löydät osoitteesta www.kssenergia.fi.