(Removed from publishing)

Myyntineuvottelija
Lindström

Original publication date 4.2.2019

Kasvamaan myynnin supersankariksi?

Haluaisitko työskennellä osana menestyksekästä 170-vuotiasta suomalaista perheyritystä, jossa olisit osa erittäin ammattitaitoista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä ja joka on valmis kouluttamaan sinusta myynnin supertähden?

Mitä tarjoamme menestyjälle Pirkanmaalla?

Tarjoamme mahdollisuuden menestyä ja kasvaa osana konserniamme. Tarjoamme todistetusti toimivat konseptit ja pitkän kokemuksen alalta, joka mahdollistaa sinun onnistumisen. Tulet oppimaan konsernimme parhailta, pääset edistämään palveluita jotka todistetusti toimivat vastuullisesti ja edistävät kestävää kehitystä sekä osaksi arvostettua ja tunnettua yritystä. Tehtäväkenttääsi kuuluu koko myyntiprosessin hoitaminen yritysasiakkaiden kartoittamisesta ja ensimmäisestä kontaktista aina kaupan päättämiseen saakka. Haluamme kehittää sinusta ammattilaisen ja tiedämme, kuinka se tehdään. Loppu on sinusta itsestäsi kiinni!

Menestymisen perusta

Me lindströmiläiset näemme itsemme yritysten kumppanina. Me uskomme myös henkilökohtaiseen kasvuun ja kehittymiseen. Tästä syystä me haluamme henkilöitä, jotka jakavat arvomme ja ovat valmiita kehittymään. Meistä jokainen panostaa kumppanuuteen, palvelukulttuurin edistämiseen ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tiedämme kokemuksesta ketkä ovat tulevaisuuden tähtiä. Etsimme henkilöitä, jotka:

  • Haluavat kasvaa, kehittyä ja ovat innokkaita haasteeseen
  • Ovat kunnianhimoisia
  • Jakavat arvomme ja tähtäävät erinomaiseen palvelukulttuuriin
  • Pystyvät toimimaan itsenäisesti ja tuloksekkaasti uusina supersankareina

Ensiarvoisen tärkeää on halu menestyä ja kehittyä myynnin parissa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Erkki Pesonen (040 591 8941, erkki.pesonen@lindstromgroup.com). Lähetä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.2.2019 mennessä. Käymme hakuajalla jo hakemuksia läpi, joten haethan pikaisesti.