(Removed from publishing)

MYYNNIN TEKNOLOGIAVASTAAVA
Tampereen Sähkölaitos Oy

Original publication date 4.2.2019

Haluamme olla asiakkaiden valitsema ja tehdä kaikkemme siinä onnistuaksemme. Yhtenä panostuksena olemme muuttaneet Tietohallinto-yksikkömme Liiketoimintateknologia-yksiköksi ja muokanneet tekemisen painopistettä merkittävästi liiketoimintojen suuntaan. Samalla olemme luoneet uuden liiketoimintateknologiavastaavan (arjessa LTEK-vastaava) roolin LTEK-yksikköömme. Tavoitteenamme on toimia erittäin tiiviissä yhteistyössä kaikkien liiketoimintojemme kanssa ja että jokaisella Sähkölaitos-konsernin yhtiöllä ja yksiköllä on lähitulevaisuudessa oma LTEK-vastaava auttamassa liiketoimintoja strategisten ja operatiivisten tavoitteiden saavuttamisessa. LTEK-vastaava tekee siis läheistä yhteistyötä vastuullaan olevan liiketoimintayksikön kanssa miettien jatkuvasti teknologian hyödyntämismahdollisuuksia osana liiketoimintojen toimintaa. Lisäksi hän toimii palvelupäällikön roolissa palvelu- ja sovellustoimittajiimme päin. LTEK-vastaavia on jo neljä ja nyt haemme Asiakkuudet-yksikölle LTEK-vastaavaa työnimellä

MYYNNIN TEKNOLOGIAVASTAAVA.

Emme tyydy vähään ja haluamme löytää huipputyypin! Oletko se sinä?

Sinulla on kokemusta myynnin ja asiakashallinnan prosesseista sekä niihin liittyvistä IT-järjestelmistä sekä näyttöjä onnistuneista kehityshankkeista myynnin ja asiakkuuksien osa-alueilla. Tunnistat asiakkaan tarpeet, etsit kehityskohteita ja uskallat kokemuksesi tuomalla itsevarmuudella haastaa nykytilan ja tuoda esille omia perusteltuja ehdotuksiasi ja näkemyksiäsi. Palat halusta kääriä hihat ja lähteä käynnistämään kehitystä. Olet kiinnostunut tulevaisuuden mahdollisuuksista ja toteutat sekä kokeilet rohkeasti uusia toimintamalleja. Ymmärrät IT -arkkitehtuuria ja erilaisia datan analysointiratkaisuja. Ymmärrät asiakaskäyttäytymistä ja puhut asiakasta. Aikaisempi kokemuksesi palvelujohtamisesta monitoimittajaympäristössä sekä hankinta-, projekti- ja palvelujohtamisen neuvotteluista auttaa sinua onnistumaan palvelupäällikön roolissasi. Etsimämme huipputyypin tunnistaa kuitenkin parhaiten oikeasta asenteesta ja halusta tehdä työtään täydellä sydämellä.

LTEK-vastaavan rooli on merkittävän tärkeä onnistuaksemme kunnianhimoisissa tavoitteissamme, joihin olemme sitoutuneet. Haluamme tehdä asiat viimeisen päälle hyvin ja LTEK-yksikössä onkin pro-meininki. Koko LTEK-tiimi odottaa jo innolla uutta huipputyyppiä mukaan porukkaan.

Kiinnostuitko? Soita lisätietoja tehtävästä tulevalle esimiehelle Johannes Lindellille, p. 040 800 7350, 18.2. klo 10-12 tai yhteistyökumppanillemme Johanna Aholalle, p. 040 073 9308.