(Removed from publishing)

Myyjä
Satakunnan Osuuskauppa, Kauppa, Sokos ja Emotion, Sokos Satakunta

Original publication date 11.11.2019

Haemme myyjiä Sokos Satakuntaan

Haemme kolmea myyjää Sokos Satakuntaan hoitamaan ensisijaisesti tammikuussa aloittavan Postin toimintoja. Tehtävät ovat osa-aikaisia (30h/vko) ja voimassa toistaiseksi.

Postin palvelut Porissa muuttuvat vuoden 2020 alussa, sillä Yrjönkadun Postin myymälän toiminnot siirretään Sokoksen toisen kerroksen palvelupisteeseen.

Edellytämme myyjiltä asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista otetta työhön. Odotamme joustavuutta erilaisten työtehtävien ja -aikojen suhteen: hakemamme myyjät vastaavat Postin toiminnasta ja kehittävät palveluilta, mutta tekevät myös muita myyjän töitä Sokoksen eri osastoilla. Koko Sokoksen henkilökunta myy mielihyvää ja auttaa asiakkaitamme löytämään oman tyylinsä.

Työ on monipuolista, sisältäen työskentelyä Postissa sekä osaston rahastus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Kokemus työskentelystä Postissa on edellytys tehtävässä toimimiselle ja vaatii tehtävään valitulta kehittävää otetta ja usean työntekijän perehdyttämistä. Posti kehittää palvelujaan jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden muuttuviin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun. Laajat aukioloajat ja erilaiset palveluvaihtoehdot, kuten postit, pakettiautomaatit ja verkkopalvelut, tuovat asiakkaille sujuvampaa arkea.

Sokoksella työskentelee yhteensä 40 kauneuden, muodin ja kodin sisustuksen myynnin ammattilaista. Lisäksi Sokoksella toimii vahvasti kasvava verkkokauppa www.sokos.fi, jonka asiakastilauksia hoitaa myös Porin Sokoksen henkilökunta.

Tarjoamme valituille ammatillisen kasvun mahdollisuudet sekä erilaisia koulutusmahdollisuuksia ja opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Työntekijämme viihtyvät ja kasvavat meillä: S-ryhmän sisällä on paljon työntekijätarinoita siitä, että isosta talosta on löytynyt mieluisia urapolkuja. Meillä on mahdollisuuksia vaikka mihin! Lisäksi tarjoamme valituille Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluita asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on vuodesta 2020 alkaen savuton työnantaja.

Hakuaika päättyy su 24.11.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sokos-johtaja Erja Skinnarla, erja.skinnarla@sok.fi tai p. 044 725 1153.