(Removed from publishing)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Original publication date 9.4.2019

Avain onnistumiseen piilee vankassa osaamisessamme ja asiakaslähtöisessä palvelussamme


Etsimme nyt  MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Kruunupyyhyn määräaikaiseen työsuhteeseen.

Monipalvelutyöntekijänä vastaat oppilaitoympäristössä siivous- ja ruoanjakelutehtävistä osana muuta tiimiämme. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen juhannukseen 2019 saakka. Työaika sijoittuu arkipäiville.

Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, koska arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen ja ruotsin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on ammattiylpeyttä, oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne ihmisten kohtaamiseen. 

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa ja rennossa työyhteisössä, jossa olet yksi asiakkaamme ammattilaisten joukossa. Saat esimiehesi täyden tuen, mutta myös vastuuta ja vapautta ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteessa. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.4.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -